Massive
plankegulve
(Elm)

Hos WT Gulve forhandler vi den sjældne og eftertragtede Elm i en Select-/Rustik-kvalitet

Den sjældne og eftertragtede Elm

Den Europæiske Elm er efter elmesygens indtog over hele Europa for mere end 10 år siden blevet en af de mest sjældne og eftertragtede træsorter i Europa. Dens smukke rødgule åretegninger, som stærkt fremhæves når den olieres eller lakeres, synes ingen anden Europæisk træsorter overgå i skønhed.

Trækvalitet
Bedste trækvalitet er en mix Select/Rustik kvalitet med sunde knaster. Se øverste billede. Kvaliteten vil svinge lidt fra batch til batch pga. det lave udbud af råtræ. Vi tilbyder også den mere rå "Country" kvalitet, hvor der forekommer flere sunde knaster og på få planker også mindre sunde sorte knaster.
– Priser:
Priser på massiv Elm kan være noget svingende. Kontakt os gerne i kontaktformularen længere nede på siden, og skriv lidt om jeres projekt. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et prisoverslag.
– Længder:
0.70 m - 2.80 m, faldende. Fås kun skarpkantet. Dimension og længde kan dog ændre sig afhængigt af råvarens tilgængelighed og beskaffenhed.
– Om eksempler i galleriet
I galleriet herunder er vist en 22x175 mm Elm i både Select og Rustik kvalitet. Førstnævnte kvalitet er meget svær at skaffe stabile leverancer af. Men kan man acceptere 2 forskellige bredder fx. 90 mm og 150 mm, så er det noget hurtigere at fremskaffe en Select kvalitet. Der vil være en større farve variationer for gulve i flere bredder pga af stammernes forskellige størrelse og alder, så hvis man kan lide dette, så er et gulv i 2 bredder et spændende gulv.

Få tilbud på massivt plankegulv i elm

Udfyld dine kontaktoplysninger og skriv lidt om, hvad du søger. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe 24 65 40 95.  Adresse
  Søborg Hovedgade 36,
  2860 Søborg
  Kontaktinfo
  Åbningstider
  Tirsdag - Fredag: 10:00 - 17:00
  Lørdag: 10:00 - 13:00
  Søndag - Mandag: Lukket