2-lags Lamelplankegulv i Amerikansk Valnød

2-lags lamelplankegulve anvendes,  hvor man ikke har “plads” i højden til et massivt gulv eller et 3-lags gulv.    Gulvet er med fer & not og skal derfor skal altid fuldlimes på et fast underlag af beton eller træplade.  Det er ikke et klikgulv som kan lægges svømmende uden limning.    Vores 2-lagsgulve i Valnød fås i bredder op til 140 mm.

Et 2-lags gulv skal fuldlimes med tunge sandsække alle steder for at undgå,  at gulvet slipper limen under tørringen.   Søger man efter de bredeste plankegulve over 140 mm i bredden,  så skal man vælge et 3-lagsgulv.

Trækvalitet: Vi tilbyder Ask prima som er knastfri og ensfarvet uden urolig brunkerne.   Vores gulve kan vælge færdigt behandlet eller ubehandlet efter kundens ønske.

Trægulv der forbedrer indeklimaet

Dette gulvet leveres færdigt behandlet med en speciel mat Titanium lak,  som både er ekstrem slidstærk,  ridsefri og renser bakterierne i luften.  Specielt allergikere og astma patienter har gavn af denne nano teknologi.

Specifikationer

2-lags lamelplankegulv med 3 mm slidlag (nano-titanium-lak) eller med 4 mm slidlag (hardwax-olieret).  Med mikrofas på 4 kanter.

Type træsort:
Amerikansk Valnød – Natur
Standardmål:
11 x 132 mm, 18.5 x 140 mm
Længder:
0,60 m – 2,40 m
Oprindelsessted:
USA
Fugtighed:
KD: 7 – 9 %
Overfladebehandling:
Denne træsort leveres hardwax-olieret (18,5 mm) eller med Titanium-lak (11 mm). Titaniumlakken gør overfladen ridsefri og meget stærk.
Fugtighed:
Vores lamelplankegulv i Select er helt knastfri. Natur-serien  har små sunde knaster på op til max. 25 mm.

Få et tilbud eller et godt råd til valg af dit næste trægulv

Udfyld nedenstående formular eller ring +45 24 65 40 95 for at få et tilbud.
Vi vender typisk tilbage samme dag eller næstkommende hverdag.  Adresse
  Meterbuen 6, bygning 4B
  2740 Skovlunde
  Kontaktinfo
  Åbningstider
  Mandag + Fredag: Efter aftale
  Tirsdag - Torsdag: 10:00-17:00
  Lørdag: 10:00 - 13:00