Teak Skibsparket

Klassisk teak skibsparket til det maritime look

Klassisk Teak skibsparket i massiv nordthailandsk teak (Burma teak)

WT Gulve forhandler en klassisk massiv skibsparket baseret på træsorten Burma Teak, som bl.a. vokser i det nordlige Thailand. Vi kan tilbyde 6 dimensioner, hvor de 3 smalleste oftest er en lagervare, og derfor kan leveres med kort leveringstid.

9x31mm (+5 mm fuge)

9×40 mm (+5 mm fuge)

9×50 mm (+5 mm fuge)

9×75 mm (+5 mm fuge)

9×95 mm (+5 mm fuge)

9×115 mm (+5 mm fuge)

Længder:
Længder: 150 - 300 cm faldende. Længder over 300 cm kan evt. skaffes og koster i så fald en del mere.
Montagevejledning:
Den klassiske skibsparket skal monteres helt traditionelt dvs. at man skal nådne fugerne med sort fugemasse efter, at man har fuldlimet stavene til undergulvet.

Allerførst skal man dog huske at bruge en primer til bagsiden af teak stavene, så limen binder maksimalt på undergulvet.

Dernæst skal stavene fuldlimes på undergulvet - til dette bruges en tandspartel.

Det er vigtigt, at man bruger den rigtige gulvfuge og afrenser alle fugerne, inden man begynder fugningen af sit gulv. Hvis fugerne ikke er renset ordentligt kan fugen ikke binde fast og ved gulvslibningen vil den ryge med op igen.

Tørretiden afhænger af fugens bredde og dybde.

Både SIKA 290 DC og Dana lims gulvfuge 553 tilhører den nye generation af fugemasser, der kombinerer de bedste egenskaber fra silikone og polyuretan fugemasser.

Fugemassen hærder ved en reaktion med luftens fugtighed, og danner en elastisk fuge, der kan optage bevægelser på op til +/- 25 %. Fugemassen kan slibes, og lakeres med vand- og spritbaserede gulvlakker. Når gulvfugen er tør, skal der igen foretages gulvafslibning med det fine korn.

For SIKA 290DC skal man ikke længere bruge bundtape,  og det forkorter arbejdsprocessen.  Vi har særligt gode erfaringer med SIKAs produkter til montage af skibsparket i teaktræ.  Her er det anbefalede forbrug af de forskellige produkter fra SIKA: SIKA 290DC Pro fugemasse 600ml                                725 ml/m2 fuge (fugebredde 5 mm,  fugedybde 9 mm) SIKA 290 DC Primer, 1L                                                    0,1 liter/m2 gulv SIKA 298 600ml (lim)                                                       1 liter/m2 gulv

Få tilbud på Teak skibsparket

Udfyld dine kontaktoplysninger og skriv lidt om, hvad du søger. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe 24 65 40 95.  Adresse
  Meterbuen 6, bygning 4B
  2740 Skovlunde
  Kontaktinfo
  Åbningstider
  Mandag + Fredag: Efter aftale
  Tirsdag - Torsdag: 10:00 - 17:00
  Lørdag: 10:00 - 13:00