Skibsparket NavyLam til Badeværelset

Skibsparket – det moderne og maritime look med nem rengøring

Vi tilbyder en 9 mm massive skibsparket i 5 forskellige eksotiske træsorter. Teak, Afrikansk teak, Wenge, Iroko og Akacie.

Stavene bredde fås i 68 eller 88 mm. Længderne er korte fra 40-120 cm og derfor egner denne skibsparket sig bedst i små rum som badeværelser mv. Det er skønt at kunne træde ud på sit badeværelse med bare fødder på et trægulv fremfor på et koldt flisegulv. Man kan også bygge et altanbord eller andet maritimt af disse stave.

Stavene leveres med en særlig integreret sort skibsfuge på hver stav, som gør arbejdet med lægningen meget hurtigere og nemmere sammenlignet med den klassiske teak skibsparket, som skal noddes.

Gør-det-selv folket kan uden problemer lægge dette skibsparket selv, hvis de blot følger læggevejledningen. Man skal selvfølgelig forinden vådrumssikre sit badeværelse, så træet ikke bliver udsat for fugt nedefra og så vand ikke kan trænge ned i etageadskillelsen oppefra. Vi anbefaler til dette, at man fuldlimer parketstavene ovenpå de blå vådsrumssikre Wedi-plader. Disse plader er ofte limet på et trægulve med en fleksible mørtel fra LIP.

Valgmuligheder

Vi kan tilbyde flere forskellige typer træsorter. Enkelte af træsorterne er bestillingsvarer og kan bestilles hjem ved bestillinger på minimum 50 m² .

Få tilbud på skibsparket

Udfyld dine kontaktoplysninger og skriv lidt om, hvad du søger. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe +45 24 65 40 95.  Adresse
  Meterbuen 6, bygning 4B
  2740 Skovlunde
  Kontaktinfo
  Åbningstider
  Mandag + Fredag: Efter aftale
  Tirsdag - Torsdag: 10:00 - 17:00
  Lørdag: 10:00 - 13:00