Terrassebrædder i Termo Gran
Terrassebrædder (glathøvlet) i Douglas - 28 x 142 mm
 • – Eg
 • – Robinietræ
 • – Thermo Ask
 • – Red Balau
 • – Sapeli
 • – Brændt gran (Yakisugi)
 • – Termo Gran
 • – Douglas
 • Terrassebrædder i eg

  Terrassebrædder - Eg:

  vi tilbyder stilke eg (Quercus Robur) i en høj trækvalitet, som er tæt på at være knastfri. Vi mener ikke at man kan anvende eg med knaster til terrasser da knasterne vil vride brædderne og give revner med tiden. Brædderne er opskåret af finerkævler. Længderne for egetræ ligger ml. 2.00 - 3.00 meter og leveres kun faldende. Ofte anvendes eg til altaner og små terrasser, hvor der ikke er behov for lange længder. Men man kan også på store arealer lægge ege-terrassebrædder i flere matricer med borte omkring eller man kan lægge brædderne fortløbende som et gulv men så får man mange endestød, som skal understøttes med ekstra strøer.

  Se vores udvalg i trægulve
 • Terrassebrædder i robinietræ

  Terrassebrædder - Robinie:

  vi tilbyder Robinie (Pseudo Akacie) i en høj trækvalitet, som er tæt på at være knastfri. Vi mener ikke, at man kan anvende Robinietræ med knaster til terrasser da knasterne vil vride brædderne og give revner med tiden. Brædderne er opskåret af finerkævler. Længderne for Robinie ligger ml. 2.00 - 3.00 meter og leveres kun faldende. Ofte anvendes eg til altaner og små terrasser, hvor der ikke er behov for lange længder. Men man kan også på store arealer lægge ege-terrassebrædder i flere matricer med borte omkring eller man kan lægge brædderne fortløbende som et gulv men så får man mange endestød, som skal understøttes med ekstra strøer. Da forekomsten af Robinie desværre er begrænset kan vi kun tilbyde små leverance af 50-100 m2 per kunde. Dimension: 24x125 mm, 24x140 mm.

  Se vores udvalg i slotsplank
 • Terrassebrædder Thermo Ask

  Terrassebrædder - Thermo Ask:

  vi tilbyder varmebehandlet Ask (Thermo Ask) i en høj trækvalitet, som er 100% knastfri. Træet har undergået en opvarmning til ca. 120-130 gr celcius af 2 omgange. På den måde bliver træet helt gennembrændt og alle træets celler dør under processen. Dette giver træet nogle helt nye egenskaber. Ask er normalt meget fugtfølsomt og kan derfor ikke anvendes udenfor. Med en varmebehandling kan træet nu bruges til mange formål udendørs. Længderne for Ask ligger typisk ml. 2.40 - 3.60 meter, og leveres kun i faldende længder. Vi tilbyder Thermo Ask med not i siderne for usynlig T-clips montage. Dimension: 22x140 mm.

  Se udvalget af skibsparket
 • Terrassebrædder i Red Balau

  Terrassebrædder - Red Balau:


  Red Balau vokser i Indonesien. Fra Malaysia hedder den samme træsort Bangkirai. Den forekommer en smule mere rød og lidt mindre brun end Bankirai. Det er en rolig og hårdt træsort velegnet til det Danske klima. 100% knastfri. Længderne fås ml. 2.40 - 5.10 meter. Dimension: 21x145 mm, 25x145 mm.

  Se vores udvalg af specialgulve
 • Terrassebrædder i Sapeli

  Terrassebrædder - Sapeli:

  ​Sapele er en af de mest udbredte mahogni erstatninger, som vokser i Afrika. Dens almindelige forekomst gør den dog på ingen måde ringere end andre træsorter, da dens egenskaber er fortræffelige og mange kunder foretrækker Sapele træets meget rolige ensartede look. Netop derfor passer træsorten særdeles godt til vores Danske kunder, som helst ikke vil have træ med alt for meget spræl i.

  Om os
 • Terrassebrædder i Brændt gran (Yakisugi)

  Terrassebrædder - brændt gran (yakisugi):

  ​ Brændt gran tilbydes varmebehandlet efter den Japanske brændingsteknik “Shou Sugi Ban” eller det kortere navn “Yakisugi”. Processen afskiller sig fra Termotræ ved, at træet kun brændes ved 80-120 grader Celcius og dermed kun brænder de yderste 3-4 mm af træet. Men denne brænding er tilstrækkelig til at trække de skadelige sukkerstoffer ud af træet og imprægnere træet. Der findes 3 brændingsmetoder indenfor Japansk “Yakisugi”, hvoraf “Suyaki” (billede til venstre) mest anvendes til facadebeklædning mens både “Gendai” (billede i midten) og “Pika-Pika” (billede til højre) kan anvendes til både terrassebrædder og facadebeklædning. Der anvendes en gas flammebrænder, som i princippet er den samme brændingsteknik, som man anvender til at brænde asfalt fast på krydsfiner på taget af et hus.

  Dimension: 28x90 m, 28x120, 28x145 mm. Længder: 4.00 meter (alle), 5.00 meter (kun for fyr og gran), 6.00 meter (alle).

  Se vores udvalg i terrassebrædder
 • Terrassebrædder i Termo Gran

  Terrassebrædder - Termo Gran:

  ​Trækvalitet: Varmebehandlet træ. Gran kvalitet er en Nordisk U/S-IV, som er en virkelig flot sortering. Der vil forekomme brædder med små sorte faste knaster blandet sammen med brædder med kun sunde knaster. Varmebehandling: Termo gran er en rødgran, som varmes op ved høje temperaturer ml. 100-130 grader celcius under konstant tilførelse af vanddamp, så man undgår at træet revner under denne proces. Når vandet er trukket ud af træet øges varmen til cirka 180-210 celcius svarende til kravene til en udendørs klasse D, og slutteligt afkøles træet gradvist. Denne behandling sikrer at træet aldrig kan rådne over jordniveau. Termo gran er perfekt til terrassebrædder.

 • Terrassebrædder i Douglas

  Terrassebrædder - Douglas:

  ​Vores Douglas terrassebrædder kommer fra Schwarzwald i Tyskland. Træet bliver op til 60 meter højt og vokser i 300-400 meters højde. De store tætte skove giver træet rolige vækstbetingelser modsat den Danske Douglas. Den langsommere vækst betyder, at der forekommer en mindre splint andel i den Tyske Douglas end i den Danske Douglas. Vi kan tilbyde mange bredder terrassebrædder (65-95-120-145-165-195 mm) i Douglas.

Terrassebrædder

Stort udvalg af flotte terrassebrædder i mange træsorter

WT Gulve har altid et stort udvalg af terrassebrædder af høj kvalitet. Du kan vælge mellem flere slags profiler, størrelser og træsorter.

Hvis du skal have en ny træterrasse, så har vi et godt udvalg at vælge imellem. Hos WT Gulve kan du vælge mellem flere slags profiler, størrelser og træsorter.

Der er typisk 3-4 ugers leveringstid på bestillingsvare. For Termo-træ er leveringstiden dog længere – cirka 8 uger.

Valgmuligheder indenfor terrassebrædder

Vi kan tilbyde flere forskellige typer træsorter. Enkelte af træsorterne er bestillingsvarer og kan bestilles hjem ved bestillinger på minimum 50 m² .

24x140 mm. Længde: 2.00 - 3.0 meter
Terrassebrædder – Eg
24x125 mm. Længde: 1.80 - 2.80 meter
Terrassebrædder – Robinietræ
21x145 mm. Længde: 2.40 - 3.60 meter
Terrassebrædder – Thermo-Ask
21x145 mm. Længde: 3.00 - 5.40 meter
Terrassebrædder – Red Balau
28x145 mm. Længde: 6.00 meter
Terrassebrædder – Termo Gran
21x145 mm. Længde: 3.00 - 5.10 meter
Terrassebrædder – Sapeli
28x142/165/195 mm. Længde: 3.00 - 5.10 meter
Terrassebrædder – Brændt Gran (Yakisugi)
Standardmål: 16x60 mm, 22x60 mm. Længder: 300 mm.
Terrassebrædder – Douglas

Brug for hjælp eller tilbud? 

Hvis du har brug for et godt råd eller tilbud hurtigt?
Så ring til os på +45 24 65 40 95.

Du er også velkommen til at besøge vores forretning på Meterbuen 6, bygning 4B 2740 Skovlunde i vores åbningstider, som er:

Mandag + Fredag: Efter aftale
Tirsdag – Torsdag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 13:00
Søndag: Lukket

Vil du hellere til tasterne? 

Send en e-mail, besked på Messenger eller udfyld kontaktformularen

Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller sende din forespørgsel til info@wt-gulve.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Vi svarer typisk indenfor 24 timer eller næstkommende hverdag.  Adresse
  Meterbuen 6, bygning 4B
  2740 Skovlunde
  Kontaktinfo
  Åbningstider
  Mandag og Fredag: Efter aftale Tirsdag - Torsdag: 10:00 - 17:00 Lørdag: 10:00 - 13:00