Lamelopbyggede
Herregårds-
planker (Elm)

Lamelopbyggede herregårdsplanker i Elm – i faldende bredder og længder

Massive plankegulve i Amerikansk Elm (Ulmus Glabra)

WT Gulve kan tilbyde lamelopbyggede herregårdsplanker i både amerikansk- og europæisk elm i 21 mm tykkelse.  Den amerikanske elm er lidt roligere i farvespillet og har lidt færre knaster end den europæiske elm, som altså er vildere at se på. 

Gulvene er opbygget af 3 krydslimede lag med et toplag af 5,5 mm Elm.  Gulvet leveres som standard i faste længder med 50 cm spring fra 3.50-6.00 meter.

Valgmuligheder

Vi kan tilbyde flere forskellige typer træsorter. Enkelte af træsorterne er bestillingsvarer og kan bestilles hjem ved bestillinger på minimum 50 m² .

Amerikansk Elm – Natur:
Et mix af planker med sunde og sort spartlede knaster.

Et gulv med et behersket farvespil i brune og røde farve nuancer. Gulvet leveres færdigt behandlet med hardwax olie i forskellige farvetoner og kan også tilbydes med forskellige overfladebehandlinger:
– Glat
– Letbørstet
– Hårdtbørstet
– Håndskrabet
– Ru savsnit.
Europæisk Elm – Rustik:
Et mix af planker med sunde og sort spartlede knaster.

Et gulv med flot farvespil i mange nuancer - gule, røde og brune farver. Man skal vælge dette gulv for dette fantastiske naturlige spil i træet, som ingen andre europæiske træsorter kan mønstre.

Gulvet leveres færdigt behandlet med hardwax olie i forskellige farvetoner og kan også tilbydes med forskellige overfladebehandlinger: – Glat
– Letbørstet
– Hårdtbørstet
– Håndskrabet
– Ru savsnit.
Mål, standardplank:
21x150-350 mm.

Mindst 3-4 bredder er standard. Med 1.5 mm mikrofas på kanterne.

Længder, faldende: 2.00-3.50 meter.
Monteringstips:
Vi anbefaler at fuldlime gulvet på beton eller krydsfiner/spånplader. Gulvet kan skrues fordækt på bjælkekonstruktion med en strøafstand på max. 40 cm eller mindre men hvis man har mulighed for at fuldlime gulvet, så er det den foretrukne montage løsning.

Få tilbud på lamelopbyggede herregårdsplanker (amerikansk eller europæisk elm)

Udfyld dine kontaktoplysninger og skriv lidt om, hvad du søger. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe +45 24 65 40 95.  Adresse
  Søborg Hovedgade 36,
  2860 Søborg
  Kontaktinfo
  Åbningstider
  Tirsdag - Fredag: 10:00 - 17:00
  Lørdag: 10:00 - 13:00
  Søndag - Mandag: Lukket