Parketgulve
til hjemmet

Trænger du til forandring i hjemmet, er dine gamle parketgulve slidt ned eller knirker de meget, så kan vi hos WT Gulve hjælpe dig med at finde en ny og holdbar løsning til dit hjem eller virksomhed.

Alle vores parketgulve er produceret på de bedste gulvfabrikker i Europa i højeste kvalitet, så du er garanteret et flot kvalitetsgulv i mange år. Vælger du eksempelvis et massivt parketgulv, så får du et klassisk gulv med en lang levetid og et massivt gulv føles altid dejligt kompakt at gå på.   Lamelparket har den fordel, at det egner sig til steder med gulvvarme. Lamelparket fås enten med fer & not eller med kliksystem. Med klik-system kan gulvet lægges svømmende uden brug af lim. Lamelparket med fer & not kræver en fuldlimning og er,  set fra en professionels synsvinkel, den bedste måde at montere et parketgulv på .

Højkant- og mosaikparket er mest forbeholdt erhvervskunder til kontorbygninger,  plejehjem,  institutioner mv., hvor der er en stor trafik på gulvene. Vi kan i begrænset udstrækning også levere disse gulve til privatkunder til arealer over 100 m2. Denne type gulv kræver en top professionel gulvlægning for at opnå et godt resultat og gulvlægningen udgør den dyreste del af gulvet.

Vi kan tilbyde flere typer af parketgulve, alt efter hvad du ønsker:

 •  Massivparket
 •  Lamelparket
 •  Højkantsparket
 •  Mosaikparket
 •  Skibsparket til badeværelset

Lamelplankegulv resultat taget ude hos kunden

Personligt
gulv til hjemmet

Der er mange fordele ved lamelparket, som i takt med at flere og flere hjem får installeret gulvvarme, er blevet den foretrukne form for parketgulv i mange danske hjem.

Med vores parketgulve får du mulighed for at sætte dit eget præg på, hvordan det skal lægges. Gulvet leveres i enkelte stave, og kan produceres i mange forskellige bredder, længder og tykkelser. Dermed får du gode muligheder for at skabe dit eget personlige unikke gulv.  Parketgulve kan lægges i mange forskellige mønstre.  De mest populære er sildebensparket og rudeparket.  I disse år er der en stigende interesse for XL og XXL parket i store formater.  Vi oplever også en særlig voksende interesse for Fransk parket.  Eg er den suverænt mest efterspurgte træsort til parket.

Kontakt os med din forespørgsel

Ønsker du, at se vores forskellige parketgulve, er du velkommen til at kigge forbi vores gulvbutik i Søborg ved København. Vi giver dig gerne råd og vejledning om det rette valg af gulv og montering til netop din bolig. Herfra udleverer vi også gerne en håndprøve eller to.

Vi servicerer hele landet med nye gulve. Totalløsninger inklusiv gulvlægning er dog primært på Sjælland omkring København og Nordsjælland. Ring gerne til os på 24 65 40 95 eller skriv til os på info@wt-gulve.dk.

Parketgulve

Bestil tilbud på parketgulve 

Udfyld dine kontaktoplysninger og skriv lidt om, hvad du søger. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe +45 24 65 40 95.  Adresse
  Søborg Hovedgade 36,
  2860 Søborg
  Kontaktinfo
  info@wt-gulve.dk
  Åbningstider
  Mandag: Lukket
  Tirsdag - Fredag: 10:00 – 17:00
  Lørdag: 10:00 – 13:00
  Søndag: Lukket.