Gulvbutik og trægrossist
Søborg

WT Gulve er en gulvbutik og trægrossist i Søborg

Vores gulvbutik ligger på Søborg Hovedgade nord for København. Butikken er et bemandet showroom, hvor en stor del af vores gulvsortiment er vist i “stor format”, så man som kunde får et solidt beslutningsgrundlag til at vælge sit nye gulv efter.

WT Gulve har mere end 20 års erfaring med trægulve. Vi har i de senere år specialiseret os indenfor massive trægulve af høj kvalitet og andre nicheprægede gulvtyper, som fx stabilplank (en lamelplank med 6 mm slidlag), brede massive herregårdsplanker i Eg, Pitch Pine, Oregon pine, Douglas m.fl.

Vores gulvkoncept er stærkt forankret til vores kærlighed for træ og for naturen. Derfor er en del af firmaets mission ikke kun at drive forretning men også at oplyse om træets fantastiske egenskaber og at sprede glæde ved træ til andre menneske.

WT Gulve er en del af trægrossist firmaet Wico Timber ApS, som handler med træ i mere generel forstand.

Gulvlægning til private
Massive plankegulve kræver stor professionel erfaring at opbevare og lægge korrekt. Vi tilbyder at lægge gulve fra vores eget sortiment og kan tilbyde vores private kunder 5 års garanti på en total gulvløsning inklusiv gulvlægning. Vi kommer altid gerne ud og måler gratis og uforpligtende op i vores nærområde.
Salg til private
Vores brede massive plankegulve, stabilplank med 6 mm slidlag samt et stort udvalg af træsorter og gulvdimensioner uden for standardmål tilpasset hver kundes individuelle ønsker og behov henvender sig primært til privatkunder. Vi rådgiver privatkunder om deres valg af gulv herunder gulvets egenskaber, undergulvskonstruktion, gulvlægning og vedligeholdelse.
Projektsalg (Erhverv)
WT Gulve har altid stærke lave gulvpriser på større projektopgaver til professionelle gulvlæggerfirmaer, tømrerfirmaer og andre gulventreprenører. I tæt samarbejde med vores kunder rådgiver vi i tilbudsfasen bygherrer og arkitekter omkring valg af gulv herunder gulvets egenskaber, undergulvskonstruktion, gulvlægning og vedligeholdelse.

Kontakt- og firmaoplysninger

Telefon:
24 65 40 95
E-mail:
info@wt-gulve.dk
Adresse (gulvbutik/showroom):
WT Gulve
Søborg Hovedgade 36,
2860 Søborg
Åbningstider i gulvbutikken
Søndag – Mandag: Lukket
Tirsdag – Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 13:00
Firma/kontor:
Wico Timber ApS,
Randersgade 29, 1. sal,
2100 København Ø
CVR/VAT: 31472733
Kontakt WT Gulve

Udfyld nedenstående formular eller ring +45 24 65 40 95hvis du har spørgsmål eller brug for et tilbud.
Vi vender typisk tilbage samme dag eller næstkommende hverdag.  Find vej til vores gulvbutik i Søborg

  Adresse
  Søborg Hovedgade 36,
  2860 Søborg
  Kontaktinfo
  Åbningstider
  Mandag: Lukket
  Tirsdag - Fredag: 10:00 – 17:00
  Lørdag: 10:00 – 13:00
  Søndag: Lukket.