Terrassebrædder i Sibirisk Lærk

Terrassebrædder i Sibirisk Lærk

Varighedsklasse: 2

Dimensioner: 28×120 mm og 28×142 mm. Længder: 4.00 meter (primært).

Vores Sibiriske lærk er fra et område i Sibirien hvor træet vokser særligt ensartet og langsomt. Området hedder Ust’Ilimsk og ligger i Bratsk regionen. I dette område svinger temperaturerne ikke så voldsomt om vinteren, og der bliver ikke for varmt om sommeren. Dette giver træerne de bedste vækstbetingelser. Længderne på terrassebrædder fra dette område er 4.00 meter. Fra Krasnojarsk regionen kan vi skaffe 6.00 meter længder men desværre er træet derfra for hurtigtvoksende med for mange dårlige knaster, så vi har valgt at fokusere vores indkøb på området omkring Bratsk.

Vores trækvalitet er en U/S-IV kvalitet, som er fri for udfaldsknaster og store grimme “bær” med stjerner i. Der er mange steder i Sibirien, hvor træerne vokser for hurtigt eller for langsomt hvilket giver træet en dårlig bonitet og betyder, at træet har mange døde knaster, som ikke ligefrem pryder terrassen. Vi bestræber os på at levere alle brædder rette og meget få brædder er med svindrevner, hvilket ingen producent dog helt kan undgå med lærk pga. træets særegne venstredrejede vækst.

Pt. oplever vi beklageligvis meget lange leveringstider fra Rusland.

Få tilbud på terrassebrædder

Udfyld dine kontaktoplysninger og skriv lidt om, hvad du søger. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe +45 24 65 40 95  Adresse
  Meterbuen 6, bygning 4B, 2740 Skovlunde
  Kontaktinfo
  Åbningstider
  Mandag + Fredag: Efter aftale
  Tirsdag - Torsdag: 10:00 - 17:00
  Lørdag: 10:00 - 13:00